21 Haziran 2011 Salı

8. Çok eğleniyorum

Tatilde ne kadar eğlendiğinizi gösterecek en yaratıcı fotoğraf uzaktaki bir cismi yada kimseyi dürtüklediğiniz o ikinci boyut yanılsaması fotoğraflarıdır. Eğik kuleyi yüklenen adamı,güneşi avuçlarında tutan kızı, ay’a sigarasını uzatan ve ateşleyen genci hatırlıyorsunuz değil mi? Bu fotoğrafların etkisi nice bilimsel deneye konu olmuş ve başarısı bilim adamlarını bile her defasında şaşırtmıştır. Sizde yapmalısınız, yoksa tatilde eğlendiğinize kim inanır. Bu fotoğraflar adeta “eğlenceden geberiyorum” diye bağırır görenlere.


 
Bir diğer çok eğleniyorum fotoğrafı ise tırmanılacak şeylere tırmanma dürtüsünü göz önüne getirmek üzerinedir. Bilimsel olarak bu sizin ne kadar enerjik olduğunuzu, en kadar eğlendiğinizi gösterir. Etrafta ağaç, duvar, tarihi kalıntı, kale, heykel yada metal bir çit bile sizin eğlencede tavana vurduğunuzun göstergesidir. Tabi böyle fotoğrafların sonunda her zaman bir, “aman ne kadar da seksiyim” pozu takınmalısınız. Filmlerde klasikleşmiş bu poz zorlu olabilir diye o kareyi ayrıca yayınlıyoruz.


Bu pozu vermenin püf noktası ise içinizden 462 ile 817 yi çarparken bir yandan gülümsemeye çalışmaktır. Ayna karşısında deneyin! Beyninizdeki o acı çaresizlik yüzünüze ister isemez çekici bir hava katacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder