23 Haziran 2011 Perşembe

3. Harekete geçmek

İzin resmen başladı. Artık her saniye sizin için değerli. Hızlı bir hesapla 14/365 evet tüm o yıl yaptığınız çalışmaların sadece %3’ü kadarını aldığınız kıymetli anlara girdiniz.
Evde pineklemenin zamanı değil.                 
Gerçekten bu yola baş koymuş bir ofis kurdu saatler 17:00 olduğunda Supermen edasıyla kırmızı valizi, güneş gözlüğü, sırt çantası, gerekiyorsa matı – çadırı, ipodu iphone ne varsa, ve o narin boynunda mutlaka kıyafetine uygun renkte sallanan kulaklıkları ile hazır olmalıdır. Kokteyl ofisinde buzdolabı olanlar için opsiyonel, yapmak zorunda değilsiniz. Ama işyerindekileri tatile ne kadar hazır olduğunuzu göstermek için esaslı bir detay. Aşağıda örnek analtımda detayları bulabilirsiniz.


Tatil yolunda yaptıklarınız tatilde yaptıklarınız kadar önemlidir, hatta bazen tatilin tümünden daha önemlidir. Es geçmeyin. Yolda mutlaka çeşitli fotoğraflar çekin ve bunları en ivedi şekilde sosyal paylaşım sitelerinde paylaşın. Aşağıda çeşitli fotoğraflar ve bu fotoğraflar için olası etiketleri bulabilirsiniz. Fotoğraflar sizin adım adım popülerliğin zirvesine ulaşmanız için özel olarak tasarlanmıştır. Tek yapmanız gereken fotoğraflarda gördüğünüz kişiler gibi poz vermek ve paylaşmak.

Tatile uçakla gidecekseniz uçak önünde, hava alanında, hava alanında güvenlikten geçerken. Otobüsle gidecekseniz ise otobüs önünde ve otobüste yiyecek içecek servisi yapılırken fotoğraf çekilmek elzemdir. Fakat çoğu zaman telaştan unutulur. Eğer tatile kendi arabanızla gidecekseniz sakın arabanın önünde bir fotoğraf karesini ihmal etmeyin!! Bu yedi büyük günahtan biridir. Eğer arabanız varsa bu mutlaka gösterilmeli. Araba önünde farklı pozlar verilebilir fakat en ideali baş parmak kaldırma pozudur, bu pozu tatiliniz boyunca kullanacağınızdan mümkünse egzersizleri sürekli yapın ki herhangi bir “gülümseyin”, “fotoğraf çekiyorum” nidası duyduğunuzda afallamadan bilinçaltınız elinizi harekete geçirsin. Her şey çalışmakla mümkün. Biz inandık siz de inanın. Aşağıda şöförü olan bir adamın lüks arabasıyla tatile gitmeden önce nasıl poz vereceği gösterilmiştir.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder