19 Haziran 2011 Pazar

10. Geri dönüş

Tatilinizi bitirmek üzeresiniz artık geri dönüş vakti geldi. Şimdi sizi şehirde bekleyen ve tüm bu tatil süresince sizi izleyen (yada izlediğini varsaydığınız) kişilerin dimağlarında son noktayı vuracağınız o ana geldi sıra. Evet bu fotoğraflar sizin altın vuruşu yapacağınız ve popülaritenin zirvesine oynayacağınız fotoğraflar.
Bir tatil dönüşü albümünün en vurucu fotoğrafı, tatilde edinilen arkadaşlardan ayrılmanın verdiği acıyı gösterebildiğiniz o anda gizlidir. Yeni edindiğiniz  arkadaşlarınızın sizi ne kadar çok sevdiği ve benimsediğini ele güne gösterin. Çekinmeyin ağlayın. Elinizi yüzünüzüz parçalayın, duvarları yumruklayın. Fakat tüm bunlar olurken sakın güneş gözlüğünüzü çıkarmayın. Tüm tatil boyunca başınızdan eksik olmayan bu nesne sizi o avam tabakasından ayıran yegâne olgudur.






İşte on adımda en gudubet tatili en muhteşem macera gibi paylaşmanın o harika hissiyle birlikte evin yolunu tuttuğunuz o andan bir enstantane, giderken su içtiğiniz ve arındığınız bu pınar, çağlayan, tarihi çeşme, şimdi de sizi geri uğurlarken yine o hayat enerjisini hücrelerinize bahşediyor ve adeta “yine gel dostum” diye haykırıyor. Kulak verin. Ve diğer arkadaşlarınız tatile çıkıp internetten kopmadan hemen paylaşın, hadi, hadi, hızlı.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder