23 Haziran 2011 Perşembe

4. Tatil Yolu

bu azap yolunu en keyifli şekilde anlatmak için ilk yapmanız gereken uzun yola gittiğinizi daha da vurgulamak. Yolda su içmek için mola verdiğinizi göstermek işe yarar mesela. Elbette ne kadar saf, temiz ve doğasever olduğunuzu iyice vurgulamak zorundasınız. Şimdi iyice etrafınıza bakın ve muhtemelen dağlık bir yerde, mümkünse pınar başında, bir akarsu kenarında, eski bir çeşmenin önünde yer edinin. Muhtemelen tüm yolcular sizden görüp aynını yapacağından acele etseniz iyi olur. Arındığınızın, tüm yıl boyunca harcadığınız enerjinizi sanki saf glikoz olarak içtiğinizin fotoğrafı olacak bu. Çeşme başına gidin ve o yaşam pınarından hayat enerjisi içtiğinizi hayal edin. Unutmayın, Anadolu’nun bu ücra köşelerine gelmek, o köylerin bakkallarından diyet-kola almak aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesidir. Siz iyi bir insansınız. Aşağıda nasıl doğal ve enerjik su içerken aynı zamanda memleketin ne kadar ücra yerlerinde olduğunuzu gösterebileceğiniz bir lame2fame klasiği poz var. Bu pozu mutlaka uygulamalısınız. Lütfen mankenimizin elindeki “doğal” hayatı anımsatan objeye dikkat edin. ayrıca sakın güneş gözlüklerinizi çıkartmayın. Aman ha!



Ulaşmak istediğiniz yere yaklaştığınızda oranın trafik tabelası önünde fotoğraf çekilmek olmazsa olmazlarındandır mükemmel tatilin.


Onca insan neden yapıyor sanıyorsunuz? Bu; arkadaşınıza verdiğiniz pahalı hediyenin üzerinde bir yerinde fiyat belirten etiket-fiş unutmak kadar etkilidir. Bir markadır bu fotoğraflar albümünüz için. Fotoğrafta mümkün olduğunca mankenlerimizin olduğu gibi doğal ve yörenin ritmine uygun pozlar verin. Bu sizin artık oraya ait olduğunuzun açık bir kanıtı olacaktır. Özellikle el hareketlerindeki o yerel motiflere dikkat ediniz lütfen.




 Bir diğer  elzem fotoğraf ise otel odanıza yerleştiğiniz o kutsal anın halidir. Mutlaka bu lüksün doruklarındaki ferah odaya girdiğinizde nasılda cennete kavuşmuş gibi hissettiğinizi, odanızı ne kadar sevip beğendiğinizi göstermelisiniz.










Yatak odası ve yeni yatağınızın fotoğarfı da önemlidir, konforu vurgulamak yine unutulmaması gereken!













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder