22 Haziran 2011 Çarşamba

6. Yemek

Yolu yarıladık ve en önemli noktaya ulaştık. Tatilde yaptıklarınıza dair fotoğraflarda insanları etkileyecek iki şey vardır, birincisi muhteşem bir akşam yemeği ikincisi ise tatildeki güzel turistler. O sebeple altıncı ve yedinci madde bu konulara adanmıştır.
Yediğiniz yemeğin fotoğrafını paylaşmak ne kadar cömert, paylaşmayı seven ve alçak gönüllü olduğunuz gösterir. Bu alçak gönüllülük sizin yemek için ödediğiniz para arttıkça artan bir yapıya sahiptir. Sevecenliğiniz şarap kadehinizin hacmi, dostluğunuzu tiramisunuzun katları, nezaketinizi ve entelektüelliğinizi ise ördeğinizdeki portakal sosu belirleyecektir. Elbette, bunları en mükemmel şekilde fotoğraflamak gerekli. Mümkünse sadece yemeklerin olduğu fotoğraflar kullanın ve detaylı olarak yemeği anlatın. Bu sizin ne kadar görmüş geçirmiş bir kişiliğe sahip olduğunuzun sertifikası gibidir.

Portakallı ördek,


Şarap 

Yemeğe ne kadar para verdiğinizi göstermek, kredi kartının ya da faturanın fotoğrafını çekmek de sizin bu tatili ve o rafine keyif duygusunu ne kadar da önemsediğinizin fısıltısıdır adeta.


 
Bu yemeği yerken arkadaşlarınızla paylaştığınız o mutluluk tablosu, sizi internetten takip eden ve tabldota mahkum uzaktaki dostlarınızı çatlatmaya yeter de artar bile. Bakın aşağıda Mankenlerimizin yüzlerindeki o paylaşmanın verdiği mutluluğu siz de okuyabiliyorsunuz değil mi? Ayna karşısında bu pozu günde 5-6 kez deneyin. Ağız ve el koordinasyonu çok önemli, savsaklamayalım lütfen

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder