21 Haziran 2011 Salı

7. Yeni arkadaşlıklar

Bir önceki adımda da konusu geçmişti, hatırladınız mı olmazsa olmaz iki hamleyi. Evet! Şimdi sıra nasıl güzel-yakışıklı arkadaşlar edindiğinizi göstermekte. Daha önce hüsranla sonuçlanan denemelerde bulunanlar, korkmayın. Bizim yöntemlerimiz yüzde yüz güvenilir ve başarı garantilidir.

İlk adım:
Gözünüze kestirdiğiniz kişiyi iyice takip edin, merak etmeyin gerçekten tanışmak zorunda değilsiniz, amaç o iç gıcıklayan, izleyecek olanları yutkundurarak ezikliklerini bir kez daha yüzlerine vuracak olan fotoğrafı çekmek ve paylaşmak. Başarabilirsiniz!

Tatil yerlerindeki animasyon, spa, sauna, spor gibi eğlentilerin tek nedeni insanların birbirleri ile tanışabilmesidir. Evet yanlış duymadınız. Yoksa orda yapılan hareketler ofiste çalışırken yaptığınız hareketlerden farklı değil, her ikisi de gereksiz ve tuhaf. Önce o uygun anda fotoğrafınızı çekebilecek saflıkta bir arkadaş edinin. Zor değil havuz kenarında tek başına duran ve artık ıstakoz kıvamına gelmiş fotosentetik canlılar bu iş için evrimleşmiştir. O sebeple onlar yüzyıllarca hiçbir şey yapmadan orada yatabilirler. Sadece size yardım etmek için. Çekinmeyin sorun! Sonra da yeni arkadaşınızla (yada yardımcınızla) animasyon ekibinin gösterdiği eğlencelere katılın, orada eğlenen turistlerle birlikte fotoğraf çekinmenin yollarını arayın.
Özellikle aşağıda görüldüğü gibi bir ultra teknolojik spor aletinde eğlenen turistler en kolay hedeflerdendir, zira kolayca inip kaçamazlar.


Gözüne kestirdiğiniz kişi başka bir eğlenti nesnesine/salonuna yöneldiğinde arkadaşınızla birlikte onu takip edin. İlk hamleyi onun yapmasını bekleyin zira öyle karpuz gibi tek başınıza kalabilirsiniz. O hamle yaptıktan sonra ise hemen ona en yakın koltuğu, masaj yatağını, şezlongu, havuz makarnasını artık konu ne ise, seçin. Burada hız önemlidir. Ve muhteşem cazibenizle onu etkilediğinize emin olduğunuzda arkadaşınıza fotoğraf çekmesi için işareti verin. Bitti gitti. Ofisteki arkadaşlarınızın kıskançlığı kulaklarınıza geliyor sanki değil mi? Bizim de…

Hoşlandığınız kişilerle aynı ortamı paylaşmak bu tür kareleri yakalama şansınızı arttıracaktır. Bir kez arkadaş olduysanız artık iş bu durumu sosyal paylaşım ağında yaymaya kalıyor. Bırakın internet sizin için çalışsın.
Bakın aşağıda mankenimiz nasıl da yeni edindiği arkadaşlarıyla kah dinleniyor kah eğleniyor. Ne mesut! Bu fotoğraf hangi ofis çalışanını bunalıma sevk etmez ki?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder